2003
2006
2007-2009
2008
2009
2009-2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023

2003

Beca a l’AVL per a la realització de l’estudiCançons populars de Benifaió i Almussafes. Transcripció i anàlisi” (en col·laboració amb Laura Magraner Folch)

2006

Coordinació del grup de treball “Narrativa oral” del Cefire de València. Formació del Professorat.

2007-2009

Projecte Educatiu Comenius “Multilateral From Prejudice to Knowledge. Jewish History and Culture”. IES Juan de Garay.

2008

Ponència “Taller de narrativa oral al Juande” dins de la Jornada d’Animació Lectora i Biblioteca. L’Eliana. Formació del Professorat.

2009

Curs d’Actualització Lingüística en Valencià CAL Nivell 1. IES Juan de Garay.

Programa de Millora d’Èxit Escolar dins dels Programes de Cooperació Territorial MEC – Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura y Esports de València. IES Juan de Garay.

2009-2010

“Projecte de desenvolupament de l’hàbit lector i millora de l’ús de la biblioteca escolar a PQPI”. IES Juan de Garay. Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports de València.

2011

Proyecto de investigación “Diseño, acompañamiento y evaluación de experiencias de promoción de la lectura desde la Web 2.0”. Universitat de València i Fundación SM.

2012

“Planificar prácticas de promoción lectora en el marco educativo”. Curs organitzat per la Fundación Empieza Por Educar. Madrid.

2013

“Formació per a l’edició de textos literaris per als llibres de text de batxillerat”. Curs organitzat per I més. Serveis lingüístics.

“Les TICs i l’educació literària”. Seminari organitzat per la Facultat de Magisteri. Universitat de València.

“Pla de Foment de la Lectura al centre educatiu”. Seminari organitzat per la Facultat de Magisteri. Universitat de València.

“Legislació i pràctiques de la promoció de la lectura en el centre”. Ponència dins de les Jornades Foment de la Lectura. Cefire de València. Formació del Professorat.

2014

“Lectura augmentada. Foment de la lectura amb TIC a l’aula”. Jornada d’Intercanvi d’Experiències Docents a Tuéjar. Cursos de Formació del Professorat de Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports de València.

2015

Codirecció amb Gemma Lluch de la 4a edició del “Diploma en Cultura, Lectura i LIJ”. ADEIT. Universitat de València.

2016

Codirecció amb Gemma Lluch de la 5a edició del “Diploma en Cultura, Lectura i LIJ”. ADEIT. Universitat de València.

“Nuevos usuarios, nuevos soportes: dinamizaciones de las colecciones juveniles en las bibliotecas de la red”. Curs de 10 hores adreçat al personal de biblioteca. ECLAP. Salamanca.

“Promoció de la lectura i TIC”. Masterclass organitzada pel Projecte Laboratori de creació de continguts digitals i inserció laboral en col·laboració amb el Ministeri de Cultura, Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i programa Europa Creativa. Tantàgora. Barcelona.

2017

Codirecció amb Gemma Lluch de la 6a edició del “Diploma en Cultura, Lectura i LIJ”. ADEIT. Universitat de València.

 

2018

Codirecció amb Gemma Lluch de la 7a edició del Diploma “Cultura, lectura i LIJ”. ADEIT. Universitat de València.

“Cultura de la imatge i del llibre”. Mòdul de Cultura literària i ensenyament. Màster d’Assessorament Lingüístic i Cultura Literària. Universitat de València (substitució de Gemma Lluch).

“Promoció de la lectura i TIC”. Jornades formatives per al professorat Com usar Internet per fomentar la lectura: Youtube, Twitter, Facebook, Instagram… Fundació Bromera.

2019

Codirecció amb Gemma Lluch de la 8a edició del “Diploma en Cultura, lectura i LIJ”. ADEIT. Universitat de València.

“Carpe Librum. Prescripció lectora per a biblioteques i llibreries”. Curs presencial 20 hores organitzat pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana i emmarcat dins de les activitats preparades dins del Conveni signat amb la Generalitat Valenciana i amb el Gremi de Llibrers de València.

“Pla de Lectura de Centre al CEIP Gabriel Vallseca”. Curs presencial de 10 hores organitzat pel Cefire de Palma de Mallorca. Formació del Professorat.

2020

Codirecció amb Gemma Lluch de la 9a edició del “Diploma en Cultura, Lectura i LIJ”. ADEIT. Universitat de València.

Membre del jurat dels Premis València i València Nova 2020 de narrativa en valencià. Institució Alfons el Magnànim. Diputació de València.

Membre del jurat del 40é Premi Enric Valor de narrativa juvenil. Edicions del Bullent.

Curs de Creació de continguts literaris educatius. Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i Aula Didàctica de Cultura Contemporània Joan Fuster.

 

2021

Codirecció amb Gemma Lluch de la 10a edició del “Diploma en Cultura, Lectura i LIJ”. ADEIT. Universitat de València.

“Apropar la literatura als adolescents”, ponència inaugural al curs “De la mà de la poesia”. Cefire de Plurilingüisme. Conselleria d’Educació, Cultura i Esports.

“Del dit al fet hi ha poc tret. Els llibres il•lustrats per a joves: riqueses i possibilitats”. Conversa a doble veu amb Rosa Cortés. Cefire de Gandia. Conselleria d’Educació, Cultura i Esports.

Taller “Carpe librum. Tres propostes de participació activa per acostar els joves a la biblioteca”. Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana.

Novena Plaça del Llibre de València. Ponència “Prescripció lectora a secundària”. Cefire de Torrent. Conselleria d’Educació, Cultura i Esports.

2022

Codirecció amb Gemma Lluch de la 11a edició del “Diploma en Cultura, Lectura i LIJ”. ADEIT. Universitat de València.

Membre del jurat del XXXI Premi de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor. Mancomunitat de Municipis de la Safor. Tàndem Edicions.

“Seminari de foment lector”. Ponent. IES El Ravatxol. Castellar-Oliveral. Conselleria d’Educació, Cultura i Esports. (10 hores)

“Seminari de biblioteca escolar”. Ponent. IES Arabista Ribera. Carcaixent. Conselleria d’Educació, Cultura i Esports.  (20 hores)

“Cinc projectes per a cinc gèneres: ABP aplicat al treball dels gèneres literaris”. Ponent. Cefire de Xàtiva. Conselleria d’Educació, Cultura i Esports.  (30 hores)

“Limpuls de la lectura i la creativitat artisticoliterària”. Ponent. Cefire de Sagunt. Conselleria d’Educació, Cultura i Esports.  (20 hores)

2023

Codirecció amb Gemma Lluch de la 12a edició del “Diploma en Cultura, Lectura i LIJ”. ADEIT. Universitat de València.

“Cinc projectes per a cinc gèneres: ABP aplicat al treball dels gèneres literaris”. Ponent. Cefire de Xàtiva. Conselleria d’Educació, Cultura i Esports. 2a edició (30 hores).

Membre del jurat del XLI Premis Vila de Catarroja. IV Premi Benvingut Oliver de Literatura Infantil.

“Lectura augmentada”, ponència en la Jornada “La màgia de la poesia en l’FPA”. Cefire de Gandia. Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Coordinació del grup de treball “La lectura, espurna de canvi: recursos i estratègies” (codi: 23XA63CF108), activitat organitzada per la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, dins del Pla de Formació Permanent del Professorat per al curs 2022/2023 realitzada a l’ IES Enric Soler i Godes de Benifaió (30 hores).